Vindere af Weleda-konkurrencen

Dagens outfit: Palmetapetet

 photo outfit_190214_1.jpg photo outfit_190214_2.jpg photo outfit_190214_3.jpgKimono og bukser fra H&M, strik fra Benetton, bælte fra Topshop, sneakers fra New Balance og taske fra Yvonne Koné

Jeg synes altid, det er ret så spøjst at se kvinders og mænds syn på mode: Dette sæt fik for eksempel komplimenter fra mine kvindelige kolleger, mens min kæreste kaldte mig frk. Palmetapet – og det var ikke ment som et kompliment 🙂 Har jeres bedre halvdele også lidet flatterende kælenavne til dele af jeres garderobe?

Uanset om jeg ligner vægbeklædning eller ej, så er jeg ret så vild med mit nye sæt fra H&M 🙂 Bukserne kan købes online HER – de er virkelig fine med slidser forneden og lommer bagpå og i siden. Varm anbefaling herfra!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindere af Weleda-konkurrencen