Birthday wishes 2014

Too early?

 

 photo early-malaga-shopping.jpgSandaler fra ASOS // Bikini fra H&M (top og trusse)

Det er første gang i mit liv, at jeg er så “voksen” og har booket sommerferie i god tid, og jeg er ikke sikker på, at jeg er helt vild med konceptet… For det første er der alt for lang tid til, at det er de sidste to uger af august, hvor jeg skal til Malaga, og for det andet, så efterlader det uendeligt lang tid til, at jeg kan shoppe til ferien 🙂

Har allerede taget mig selv i at browse alt for mange webshops og savlet over sandaler, bikinier og sommerkjoler og tænkt, at de da ville være perfekte til sommer – og det bliver alt for dyrt i længden 😉

Bikinien har jeg allerede klikket hjem (ups!), og nu kan jeg se, at de sandaler, jeg har savlet over, snart er udsolgt, så dem må jeg også hellere klikke hjem…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday wishes 2014