Dagens outfit: COS you're worth it!

Leo-Birks

 photo senso.jpgJeg beklager, at der er lidt stille fra min side for tiden, men det er fordi, jeg har travlt med at larme i den virkelige verden 😉 Var med mine kolleger til TV3-fest i går, og lad os bare sige, at der var fri bar, og at de serverede Dark ‘n’ Stormys, der er min yndlingscocktail 🙂

Men dette indlæg skal handle om noget helt andet, nemlig disse skønne sandaler i Birkenstock-stil med leopardprint. Så dem hos Et Fashion Fund-pigerne, og jeg elsker dem! De er fra det australske mærke Senso, men jeg har fundet en europæisk webshop, der sælger det sorte par lige HER. Jeg har et par Birkenstocks i lak, som jeg er superbegejstret for, og jeg tænker, at disse leo-basser vil passe perfekt til mønstermiks-glade mig!

Desuden har jeg lige siddet en halv time i kø til SKATs hjemmeside, og nu tænker jeg, at det er oplagt at købe leoprintede Birkenstocks til 1.700 kr. 😉

4 kommentarer

 • Louise Schou Jönsson

  Jeg har altid syntes at Birkenstock sandaler er hæslige, men efter at have set disse med LEOPARD printer jeg blevet helt forelsket! Nok fordi jeg elsker alt i leo 😉 Jeg ville ønske, at de ikke var så dyre, øv bøv, det kan min SU ikke række til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er ret dyre, ja – men kombinationen af leo og Birkenstock er perfekt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Maria
  Giver du ikke lige lyd på instagram fx hvis du skulle finde et billigere High street alternativ til disse lidt pricy

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: COS you're worth it!