Sponseret indlæg: En duft af forår

Dagens outfit: Pink, print & glitter

 photo outfit_100414.jpgStrik fra Benetton, tee fra A.O.c.m.s., jeand fra 2ND ONE, sneakers fra Amust, og taske fra Boyy. Ringe fra Vilde Kaniner x Jane Kønig, Julie Sandlau x Pieces og Carré, ur fra Dedegumo. Neglelak er “Sun Bleached” fra CND Vinylux

Jeg er ikke den store jeanspige, så det kommer altid som lidt af et chok for mine omgivelser, når jeg hopper i dem 🙂 Men altså, det ER nu bare rarere, synes jeg, at hoppe i strømpebukser og kjole eller nederdel 😉 Disse jeans fra 2ND ONE har dog dejligt meget stretch i, så de er faktisk ret så rare at gå i 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: En duft af forår