Dagens outfit: Balenciga og perlehårbånd

Great Stories

 photo stories-coat.jpgFrakke, tørklæde, clutch og nederdel

Sommeren er på sit bedste og højeste, og det er måske ikke lige den nye vinterfrakke, der står højest på shoppelisten – men jeg har allerede købt min, for man skal jo være tidligt ude, ik’? 😉 Jeg har nemlig ventet på, at denne frakke fra & Other Stories kom på lager, og nu har jeg skyndt mig at klikke den hjem. Så håber jeg bare, den passer – det er lidt risky at købe frakker over nettet, men jeg kan desværre ikke nå ind i butikken, og jeg MÅTTE bare have den, så det blev til den virtuelle løsning 😉

Der er også matchende tørklæde, clutch og nederdel, og hvor herligt det end ville være at svøbe sig i uld og mohair fra top til tå, så må jeg nok heller holde mig i skindet 😉

4 kommentarer

 • Kristine

  Smuk frakke! Den er jeg da næsten også nødt til at måtte lure på 🙂 Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også en lækker jakke – men har du ikke fået nederdelen med? den synes jeg alt også er ret sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nederdelen er fin, ja – men indtil videre er frakken nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Balenciga og perlehårbånd