5 favoritter i juli 2014

Vacation countdown

 photo vacation-soon.jpgTop fra Pieces, shorts fra Pieces, solbrilleetui fra Liberty London, turban fra Missoni Mare, klipklapper fra Nike, badedragt fra H&M, sololie fra Rudolph Sun, bum bag fra Becksöndergaard

Jeg bookede min ferie allerede i januar, så det har simpelthen været verdens længste countdown, men nu er der kun to uger til, jeg skal til Malaga! Selv om jeg nok har rigeligt at pakke kufferten med, så kan jeg ikke lade være med at se mig lidt om efter de sidste “nødvendigheder” 😉 Faktisk er en af tingene på vej med posten as we speak 😉 Har I selv lavet lidt præ-ferie shopping?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i juli 2014