Dagens outfit: Knit & sequins

Long hair – I do care!

 photo longhair.jpgI dag skal jeg til frisøren og få styr på manken. Jeg tror ikke, der kommer til at ske det helt vilde, da jeg har brugt det seneste års tid på at gro mit hår langt igen efter at have haft en page. Nu er jeg ikke sådan en, der tyer til kosttilskud, silkepudebetræk og deslige til at sætte fut i hårrvæksten, men én ting, jeg sværger til, er Morrocanoil, der simpelthen får mit hår til at gro som ukrudt!

Nu skal jeg ikke kunne komme med den videnskabelige forklaring bag, men jeg tror, at den hypede (og med rette!) hårolie styrker mit hår så meget, at det ikke knækker og dermed gro sig langt og flot.

I kan købe Moroccanoil HER – og selv om den er halvpebret, så er den meget drøj i brug 😉

Er der andre Moroccanoil fans derude, der oplever det samme?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Kaja

  Jeg overvejer meget kraftigt at få klippet mit laaange hår i en page ala. din på billedet fra sidste år. Er meget nysgerrig på fordele/ulemper ved denne frisure, og tænkte du måske kunne give et indspark til min indre diskussion? 😉
  Forresten, SÅ fin blog du har – og synes både det lange og korte hår klæder dig 🙂
  Hilsen Kaja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Kaja,
   Jeg har virkelig været glad for min page, og jeg synes, at alle skal hoppe ud i at få en på et tidspunkt 🙂 Der er dog nogle ting, man skal være obs på! Du skal være forberedt på:
   – Du skal bruge tid på at glatte dit hår hver dag. Selv om mit hår er glat fra naturens side, har det alligevel krævet, at jeg glattede det hver dag, så spidserne “pegede i den rigtige retning”.
   – Der er ikke så mange stylingmuligheder. Det er i hvert fald sværere at krølle, flette og sætte op, da frisuren jo er relativt kort.
   – Du skal oftere til frisøren for at holde frisuren ved lige og “skarp”
   Håber, det var svar nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hår vokser ca. en cm om måneden – så dit hår ser ud til at være vokset i normalt ‘tempo’. Hårolie gør ikke noget for håret i forhold til udvoksning, men det kan selvfølgelig hjælpe på udseendet af det ‘døde’ materiale hår nu engang er. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det kan du have ret i 🙂 Da jeg groede mit pandehår ud, groede det dog væsentligt langsommere – men det kan jo godt være, det bare føltes sådan 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Knit & sequins