When in Rome

Søndagssang: Coasts – Come A Little Closer

john cenaKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg fatter slet ikke, hvor denne weekend er blevet af – i det hele taget kan jeg ikke begribe, hvor hele oktober er blevet af, og jeg fik mig et mindre chok, da jeg skulle tjekke mine planer for næste uge, og det med gru gik op for mig, at det er november (!). Mentalt er jeg nok stadig et eller andet sted i starten af september 😉

Ugen er booket op med mange rare planer, måske også lidt for mange taget i betragtning af, at helbredet stadig ikke er helt i top… Men den står på så mange fine events, som jeg nødig vil gå glip af (hvem sagde FOMO?), og så slutter ugen lige af med, at jeg skal til Rom 🙂 Og ja, de rare aftaler starter allerede nu, for lige om lidt vil jeg drage til Nørrebro, hvor jeg skal spise på Hanzō med en veninde. Go’ søndag til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in Rome