Om lipliners

On the road again

 photo roadtrip.jpgI weekenden bookede hr. kæreste og jeg sommerferie – og det bliver EPISK! Vi skal nemlig på tre ugers road trip fra Miami til New York 🙂 Det er min 30 års-fødselsdagsgave til hr. kæreste, og jeg er allerede begyndt at tælle ned.

Vi havde overvejet forskellige road trip-muligheder i USA, og vi var bestemt også fristede af vestkysten, som jeg kan se Cathrine skal på i år, eller den store tur kyst til kyst, men da vi har talt med vores vennegruppe om at gøre det på et tidspunkt, så nupper hr. kæreste og jeg i mellemtiden østkysten 😉

Hr. kæreste har rødder i New York, har boet i North Carolina, mens jeg selv har familie i både Washington D.C. og North Carolina, så der er også rig mulighed for at se nogle steder og besøge nogle mennesker, der betyder noget for os – og så skal min rigtig gode kollega flytte til North Carolina lige om snart, så det passer lige med, at jeg kan komme forbi med et læs lakridser til hende 😉

Vi tager af sted i slutningen af maj med start i Miami for at slutte to ugers tid senere i New York, hvor vi også skal tilbringe en lille uges tid – vi har lagt vores sommerferie ret tidligt, da det forhåbentlig så ikke bliver aaalt for varmt – hr. kæreste er nemlig ikke god til varme 😉

Vi har før været på et mindre europæisk roadtrip, hvor vi kørte gennem Tyskland, Holland, Belgien og Nordfrankrig – I kan se billeder HER – og det var en fantastisk tur, og jeg glæder mig til igen at komme ud på vejene – især nu når hr. kæreste også har fået kørekort, og jeg ikke skal være ene chauffør 😉

Ja, som I kan nok kan høre, så er jeg rimelig meget oppe at køre (!) over vores kommende road trip! Er der nogen af jer, der har været på east coast road trip, som kan dele lidt tips og tricks? Alt modtages med stor glæde og lydhørhed 😉

8 kommentarer

 • Camilla

  Det lyder som en skøn ferie. Vi overvejer nogenlunde det samme bare med start fra Washington. Så desværre ingen tips endnu, men glæder mig til at høre om jeres tur.

  Har I booket det hele sammen eller bare købt nogle flybilletter? Har ikke lige luret, hvad der er smartest endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi har bare købt flybilletter – de er jo herrebillige 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den tur bliver fuldstændig fantastisk. Og sådan rent personligt er jeg yderst tilfreds med den rute, I har valgt! 😀
  Vi glæder os vildt til at få besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vi glæder os til at besøge jer 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nej, hvor sjovt! Jeg skal, hvis alt går som planlagt, på udveksling i North Carolina til efteråret! Kan du/I anbefale nogle seje ting at se/opleve, eller bare dele nogle gode eller sjove erfaringer med staten? Skal bo ca. en time fra Raleigh i Chapel Hill 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Sarah,
   Det lyder superspændende med udveksling 🙂 Jeg ved faktisk ikke det vilde om North Carolina, men hvis du følger min kollegas blog, bliver du måske klogere. Hun flytter selv til Raleigh her i marts: http://lovefromus.dk/
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad lige og så din Vietnam-video og drømte mig tilbage dertil – virkelig fin video, også selvom det var ment til privat brug i første omgang. Og så faldt jeg over jeres næste tur. Roadtrip i USA er simpelthen fantastisk! Vi har efterhånden været afsted nogle gange, hvor vi bl.a. også har kørt et stykke af østkysten. Ikke meget, men Washington DC har vi været forbi tre gange faktisk, og det er en virkelig fin by – og en by i nok er glade for at besøge inden det bliver alt for varmt. På stående fod har jeg ikke lige nogen tips, men vi har samlet en masse på vores blog, hvor der også er billeder fra vores roadtrips, den seneste i september og oktober sidste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tippet – jeg vil helt sikkert tjekke din blog ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om lipliners