5 favoritter i februar 2015

6 kommentarer

 • natasha

  sikke et fint sengesæt! bruger du dem på almindelige dyner (140×200) eller har du lidt større dyner? jeg er vild med sættet, men ved ikke om det vil se dumt ud eller føles for stort på mine almindelig størrelse dyner..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Må indrømme, at jeg ikke har pakket det ud endnu. Jeg melder lige tilbage 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • natasha

   jeg venter spændt! hvis det fungerer er jeg solgt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej igen Natasha
   Nu har jeg lige prøvet det på min dyne, der normalt bruger 140 sengetøj i bredden. Jeg synes ikke, det er kriminelt for stort 🙂 Men det kommer selvfølgelig an på, hvor emsig du er med sådan noget – og jeg er ikke så emsig 😉 Der er huller i hjørnerne – a la H&M Homes sengetøj, hvis du kender det – så det er også nemt at få dynen på plads igen, hvis den skulle komme på afveje 😉 Jeg håber, det var svar nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

   Tusind tak for svar! Det er købt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sådan! Jeg håber, du bliver glad for det 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i februar 2015