Spar 20 procent på ASOS Petite

Which color?

saint-tropez-saetTop og bukser fra Saint Tropez

Jeg kan slet ikke vente med, at det bliver varmt nok til, at jeg kan hoppe i et let, luftigt og lækkert sæt, og jeg har allerede adskillige kandidater på shoppelisten. Den anden dag var det striber fra Vero Moda, og nu er jeg så faldet pladask for dette fine sæt fra Saint Tropez. Jeg hælder mest til det blå eller koralfarvede… Hvilken farve synes I, jeg skal købe?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • Helle

  Troede egentlig, at jeg var færdig med partisanmønster, men det er godt nok et sødt sæt. Du lokker. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tro mig, jeg troede også, at jeg var færdig med partisan 😉 Men dette sæt har fået mig på andre tanker 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20 procent på ASOS Petite