Ananaslys

Comin’ up!

 photo comin-up.jpgJeg digger lidt det der sommertid, for det betyder, at der, når jeg har fået fri fra arbejde, stadig er nok lys til at filme et par video’er 🙂 Så glæd jer til den næste uges tid, hvor jeg har stykket et par videoer sammen til jer! Hvilken video kunne I ellers tænke jer at se?

10 kommentarer

 • Maria

  Dine videos er super informative og jeg synes også emnerne er interessante. Jeg er især glad for dine produktanbefalinger ikke mindst kosmetik. Men de er for lange! Jeg ender tit med at “give op” undervejs. Videoblogs skal efter min mening være maks. 5 min. og helst ikke længere end 2-3 min. Dine er op til 10 min. og det er simpelt hen for lang tid at sætte af. Så hellere flere små, måske en videoblog en gang om ugen i stedet for en gang om ugen, og gerne redigere i dem, så skiftene mellem produkter ikke tager så lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er sjovt, du siger det – jeg foretrækker personligt de lidt længere formater og kan se op til +25 min. lange videoer 😉 Men jeg er også ret nørdet 😉 Men ja, jeg kan godt se, at det ikke er alle, der har det sådan. Er begyndt at redigere mine videoer en smule ned, men kommer nok desværre sjældent under de 5 min. – dertil er jeg simpelthen for lang i spyttet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dine videoer – så fedt hvis der kommer flere 🙂 hvad de skal handle om, har jeg ikke super mange idéer til, men jeg er vild med når du taler om makeup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak – mine videoer kommer nok også mestendels til at handle om makeup 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! 😀 Mht. Marias kommentar herover omkring længden af dine videoer, så synes jeg i modsætning til hende, at det er dejligt du går lidt mere i dybden og at man virkelig også får din personlighed med ind over.
   Jeg ser måske ikke altid dine videoblogs lige med det samme, men så gemmer jeg dem bare til fx en weekendmorgen, hvor jeg alligevel har god tid 🙂 Fem favoritter ville du jo fx på ingen måde kunne nå på 3-5 minutter – så synes jeg i hvert fald kvaliteten på indholdet ville forsvinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Tina
   Jeg er helt enig med dig med hensyn til videoelængde 🙂 Tak! Hvis jeg ikke lige har tid til en 10 min. lang video, så “gemmer” jeg dem også, til jeg har bedre tid. Jeg elsker at sætte en video på hver morgen, når jeg lægger makeup, og så er det efterhånden blevet et søndagmorgen-ritual for mig at ligge længe i sengen og se Youtube-videoer 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dem alle 3 selvfølgelig! Og har du besluttet dig mht kjole? Stine Goya eller Ganni? Og må vi se det sæt med kimono du købte? Eller hvad med det partisanersæt? Du har så mange gode outfitmuligheder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har endnu ikke besluttet mig for Goya eller Ganni … Og jo, pailletsættet kommer snarest på 😉 Og jeg har endnu ikke formået at støve partisanersættet op i min str. 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gerne se lidt fra dit skab 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ananaslys