Søndagssang: My Fair Lady - On The Street Where You Live

Paris! I’m a comin’!

PhotobucketMig foran Monets åkander på Musée de l’Orangerie i Paris sidste år

Ikke lang tid efter jeg havde luftet min trang til et lille getaway, blev jeg spurgt, om jeg ville med på en familietur til Paris. Om jeg ville?! Man siger da ikke nej til macarons i stride strømme, confit de canard (næsten) hver aften og kæmpe Sephora på Champs Élysées 😉 At vejrudsigten så lige lover solskin og over 20 grader er da kun en bonus 😀

Jeg var på kærestetur i Paris sidste forår, hvilket var helt fantastisk. Denne omgang er jeg så afsted med mine søstre, hvilket nok betyder, at der bliver tid til lidt mere shopping 🙂

Jeg tager min lille bærbare med, men ved ikke, hvor tit jeg får mulighed for at blogge… Har prøvet at forprogrammere lidt indlæg, men tiden har været knap… Men vi ses i hvert fald om en uges tid, når jeg er tilbage igen 🙂

Go’ påske til alle!

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: My Fair Lady - On The Street Where You Live