(Ferie)Dagens outfit: Key West + tips

(gårs)Dagens outfit: Metallic strik

 photo outfit_170615_1.jpg photo outfit_170615_2.jpgStrik fra J.Crew, bukser fra H&M, sandaler fra Senso, solbriller fra Miu Miu, taske fra Gucci

Selvom det ikke just var solbrillevejr i går, så vil jeg alligevel skåne jer for mit pandalook efter at have forceret cremen af den danske sommer 😉 Og så matcher mine elskede Miu Miu-solbriller faktisk min strik, da det er en metallisk glitter-strik – det fremgår desværre ikke så tydeligt af billederne…

2 kommentarer

  • Anne V

    Du har virkelig den fedeste personlige stil jeg har set længe! Jeg elsker dit mix af farver og mønstre!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Ferie)Dagens outfit: Key West + tips