Søndagssang: Ane Brun feat. Linnea Olsson - Halo

(fre)Dagens outfit: Add a little Chanel

 photo outfit_240715_1.jpg photo outfit_240715_2.jpg photo outfit_240715_3.jpgJakke fra Notice, kjole fra Ganni, sandaler fra Billi Bi, taske fra Chanel

Jeg har været på en lille gårdferie i det nordjyske i weekenden, så dette outfit fra fredag får I først nu. Jeg luftede min lille, nye taske, og jeg kan allerede nu fornemme, at vi nok skal blive gode veninder 😉 Er budgettet ikke lige til Chanel, så kan jeg dog tippe om, at både min jakke og mine sandaler er på udsalg 😉

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ane Brun feat. Linnea Olsson - Halo