Dagens outfit: Vi fortsætter med sættet

Luksus vs. budget: Rosa bukser med blomsterprint

 photo gucci-zarakids.jpgBukser fra Gucci // Bukser fra Zara Kids

Jeg er SÅ betaget af Guccis blomsterprint denne sæson! Jeg har allerede savlet over den gudesmukke Dionysos-taske, men tøjet er mindst lige så beundringsværdigt. Men da jeg ikke lige har råd til at købe hele Guccis cruise-kollektion, så krydser jeg virkelig fingre for, at min popo kan klemmes ned i bukserne fra Zara Kids. Nu lykkes det jo med mit nye MILK Copenhagen-sæt 😉

Om I har børn eller ej – og om I kan klemme jer ned i børnetøj eller ej – så må I altså lige tage et kig på Zara Kids efterårstøj – der er SÅ mange fine ting. Og det er stylet virkelig fint – og egentligt også meget voksent – så jeg får nærmest lyst til at shoppe det hele!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Vi fortsætter med sættet