Green turtleneck dress

New hair – I do care!

 photo loblongfringe.jpgBilleder fra Pinterest

Denne weekend skal jeg en tur til frisøren, og jeg tror, at den står på en lob igen! Jeg har virkelig været glad for den længde, og hvis den bliver klippet lidt op i spidserne, så der kan komme masser af tekstur i, så er jeg en happy camper 😉 Denne gang tror jeg dog, at den sædvanlige lob får et twist: Jeg tænker nemlig at få klippet langt pandehår til. Jer, der har læst med fra bloggens start (tilbage i 2007!), kan måske huske, at tungt, lige pandehår (a la Pernille Rosendahl back in the day) var min signaturfrisure gennem hele uni, og selv om jeg nok ikke skal tilbage til det, så tænker jeg, at langt pandehår, der kan stryges til siden bliver meget fint – er blevet liiidt træt af min tunge sideskilning på det seneste…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green turtleneck dress