Pretty knit dress

(gårs)Dagens outfit: Guld & rosa

 photo outfit_231115_1.jpg photo outfit_231115_2.jpgCardigan fra DAY (lignende HER), kjole fra H&M, støvler fra By Malene Birger, taske fra Boyy

I ved jo nok, jeg elsker rosa cardigans – jeg har i forvejen en fra Stine Goya og en fra H&M, som jeg knuselsker. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at denne ret specielle cardigan fra Day Birger et Mikkelsen skulle være min. Selve strikken er rosafarvet, men så er den malet med guld, hvilket giver en ret fed effekt. Den er lige dele blød, lun og dekadent – og dermed perfekt til både hverdag og fest.

Dette indlæg indeholder affiliate-links

2 kommentarer

 • rannva

  Halløj. Jeg vil bare lige fortælle dig, at du gør et godt arbejde med din blog. Jeg har fulgt med længe uden egentlig at tænke så meget over det. Pludselig har jeg opdaget, at du er en favorit og at jeg smiler hver gang jeg ser dine billeder. Det må være fordi du virker uhøjtidelig, men også fordi du har en ganske fin stil, som stikker ud blandt alle de andre (alle os der ikke går med glimmer og pink) Bliv endelig ved – du er så fin. Venlig hilsen og god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak, hvor er det sødt af dig. Det betyder meget for mig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty knit dress