Still here

Dagens outfit: Multi-camo

 photo outfit_150216_2.jpg photo outfit_150216_1.jpgJakke fra Only, strik fra e.vil, kjole fra Cecilie Copenhagen, sneakers fra Reebok, taske fra Gucci

 I dag var mandag til at overskue, for jeg har nemlig fri i morgen (aaah, den tid på året, hvor man skal have høvlet ferie af inden 1. maj!). Mine forældre kommer på besøg til frokost, inden jeg kører dem i lufthavnen, for de skal til Vietnam (måske jeg kan snige mig med i kufferten?). Heldigvis skal jeg selv snart til Hongkong, så jeg skal nok ikke brokke mig 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Still here