It's here!

Dagens outfit: 211212

PhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra H&M Trend, nederdel fra H&M, wedges fra Mentor, taske fra Miu Miu. Læbestift er “Russian Red” fra MAC, neglelak er “Skirting The Issue” fra Essie

Så blev det endelig juleferie 🙂 Jeg har lige været inde og købe de sidste julegaver, og aftenen står på at pakke mit habengut, inden turen går mod Svendborg. Efter lejlighedskøb i sommer føler jeg, at hver eneste weekend er gået med at ordne praktiske ting, så har ikke haft en ledig weekend til at tage hjem til mine forældre eller se mine søstre, så det bliver skønt 🙂

I morgen kommer hele min familie på besøg til frokost – jeg er nemlig så heldig, at mine forældre kommer og henter mig og mine søstre, så vi ikke skal bakse med DSB 😉 Og så kommer svigerfamilien også lige forbi for at se lejligheden og udveksle gaver, så der bliver run på. Nu står den på thai-takeaway, pakning og indkøb – er SÅ meget fan af den nye lukkelov! Rigtig go’ fredag til alle 🙂

22 kommentarer

 • Rigtig fint look!
  Jeg er specielt vild med den store, vamsede strik 🙂
  Go’ fredag til dig også.

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – er også helt forelsket i strikken 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årgh et virkelig fedt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor ser du godt ud! Rigtig fin strik! Må jeg spørge hvad den har kostet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Søde Maria, du er simpelthen nødt til at fortælle mig akkurat, hvad du har gjort med din hud på dét billede (som vel i bund og grund er din dagligdagsrutine) 🙂 Det ser SÅ pænt klar-til-catwalken-agtigt ud! Det vil jeg mægtig gerne lære!

  Glædelig jul til dig & din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Pernille,
   Du kan læse lidt om min hudpleje her: https://modemedmere.dk/2012/01/om-hudpleje-2/ Den er dog ikke helt opdateret mere, men bruger stadig produkterne fra ADerma 🙂 Derudover har jeg brugt BB Creme fra Embryolisse, foundation stick fra Vichy Normaderm, Wake Me Up Concealer fra Rimmel (den er goooo’ :)), blush fra Face i Tokyo og highlighter fra Topshop (I looove!).
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du flot elsker din strik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – er også mægtig glad for strikken 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er vild med din stil og din blog. Må liiige kigge ind hver dag blandt andet for at se om skrivebordet er med eller uden Mac-skærm 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hahaha! Ja Mac’en pendler mellem stuen/kontoret og soveværelset 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, der var ingen i min familie, der fik julegaver, hvis det ikke var for den nye lukkelov! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blev overrasket. da jeg så, at strikken var fra h&m. den er virkelig fin! 🙂

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er nemlig rigtig fin til prisen 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Enig med de andre – du ser virkelig skøn ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den strik er så fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's here!