(gårs)Dagens outfit: Army & denim

Dagens outfit: Den syge tidsoptimist

 photo outfit_280116_1.jpgJakke fra By Malene Birger, cashmerestrik fra H&M, jeans fra H&M, sko fra Gina Tricot, taske fra Becksöndergaard

I får lige et hej fra semi-sygelejet! Jeg har pådraget mig noget ondt i halsen og hoste, så i dag tog jeg computeren med hjem fra arbejde, så jeg kunne hoste i fred derhjemme og samtidig får afleveret alt det, der skal nås, inden min forestående ferie. Læg så oveni, at jeg har aftaler hver eneste aften, og I har en meget træt Maria! I går mødtes jeg til farvel-drinks, da et vennepar flytter til London, i aften kommer hr. kærestes forældre over til aftensmad, i morgen lægger jeg hus til min søsters dimissionsmiddag og lørdag fylder Bloggers Delight fem år, og det skal selvfølgelig fejres!

Nogen, der har en mirakelkur mod dum hals og endnu dummere hoste?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Army & denim