Mere til Kung Fu Panda

(gårs)Dagens outfit: Leopard, yellow and lace

outfit_271016_1Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Jakke fra MILK Copenhagen, strik fra H&M, nederdel fra MILK Copenhagen, taske fra Boyy, sko fra Adidas

Jeg har længe savlet over denne jakke fra MILK Copenhagen, og da der for nylig var 20 procent på alt på sitet, så blev jeg nødt til at slå til. Junior er desværre for lille til at blive klædt i MILK Copenhagen, men mon ikke der bliver lagt fælles mor/søn-bestillinger, når han er stor nok til det 😉

I ønskes alle en rigtig god fredag! For mig er den ret speciel, for jeg er nemlig gået på barsel – det bliver virkelig mærkeligt ikke at skulle op på job i hverdagene, men på den anden side ser jeg også frem til at dedikere min tid til at finde mig til rette i mit nye “job” som mor. Men mon ikke jeg løbende kommer til at give jer et indblik i, hvordan det kommer til at forløbe? 😉

Barslen bliver for mit vedkommende skudt i gang med en tur til Nordjylland, hvor vi endelig skal se vores lille niece E, der kom til verden i august.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere til Kung Fu Panda