Taknemmelig

En halv panda og nul tålmodighed

panda-bukserSå er jeg nået til min terminsdato, og der er stadig ikke nogen tegn på, at baby er på vej – så jeg prøver lidt mentalt at forberede mig på, at jeg går en del over tid, selvom jeg bestemt ikke er begejstret ved tanken! Det føles lidt som om, man har løbet et maraton, og lige når man har passeret målstregen, får man at vide, at man altså “lige” skal løbe 10 km til.

Jeg går rundt og er lidt sur og tvær (stakkels hr. kæreste!), mens jeg får lagt sidste hånd på disse strikkede bukser med panda-popo – som jeg tidligere har blogget om HER. Nu vil jeg se SKAM, og i eftermiddag står den på kage og juleparade på Amagerbrogade. Send lige lidt ve-støv og go’ fødsel-karma min vej 😉

6 kommentarer

 • Louise

  Sendt din vej😉Det skal nok komme, de fleste førstegangsfødende går lidt over tiden.Så fine bukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Har virkelig brug for det 😉 Ved godt, at det er normalt at gå over tid, men når min mor ved alle sine fire fødsler har før eller på termin, så begynder man jo at tro, at der er noget galt med en 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Er efterhånden så desperat, at jeg er villig til at prøve hvad som helst!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Kender følelsen! Stedet ser lidt mærkeligt ud ude fra, men hun er super sød og dygtig 🙂 Hun sætter også stifter i ørerne, som skulle virke smertelindrende ved fødslen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Vil helt klart kigge på det, hvis der ikke snart sker noget 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmelig