Favorites on sale

Currently craving

knot-dressIndeholder reklame i form af affiliatelinks: Kjole fra Vero Moda // Rygsæk fra Zara // Bikerjakke fra Modström // Hårspænde fra Kanel // Solbriller fra H&M // Mules fra ASOS

Hvis det ikke lige var fordi, jeg ammede, så var jeg klart hoppet på og i denne fine kjole fra Vero Moda – virkelig en flot hverdagskjole til prisen! Kjolen ville være perfekt med sneakers til, og til foråret ville jeg nok prøve at hoppe i et par mules. Har været lidt lang tid om at tø op for den trend, men disse er virkelig fine – og igen en virkelig god pris!

Rygsæk og hårspænde er noget, jeg snarest må investere i. En rygsæk er bare lidt mere praktisk, når man skal slæbe lift, pusletaske og indkøb op til tredje sal – jeg er dog ikke sikker på, hvor praktisk en sag med pailletter er 😉 Hårspændet skal helt sikkert pifte min hverdagsfrisure op: Jeg har det med bare at binde mit hår op i en kedelig hestehale, så lillemanden ikke hiver alt for meget i det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorites on sale