Fun & colors

(tirs)Dagens outfit: Mama’s day out

outfit_140217Frakke fra Edith & Ella, hue har jeg selv strikket, solbriller fra Miu Miu, halstørklæde fra FWSS, top fra Custommade, nederdel købt i Hongkong, taske fra Chanel, strømpebukser fra Wolford, sko fra Valentino

Tirsdag – på Valentinsdag – kunne hr. kæreste og jeg fejre 8-års dag. Han var så betænksom og havde taget fri, så vi havde hele dagen sammen, og jeg benyttede mig af lejligheden til at klæde mig pænt på – det kan man altså godt savne, når man for det meste går hjemme i sweat pants og den T-shirt, der nu er ren 😉

Vi pakkede lillemanden i barnevognen og gik en lang tur i København, der var så uendeligt smuk i solskinnet. Vi spiste smørrebrød til frokost, købte cheese cake to-go, og til aftensmad var vi dovne og hentede burgere fra Jagger, der er åbnet alt for tæt på, hvor jeg bor – det der barsel bliver man sgu fed og fattig af 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun & colors