Perfect for spring

Currently craving

craving-startmarch17Indeholder reklame i form af affiliatelinks: Bukser fra Rough Studios // Kimono fra All At Sea // Solbriller fra ASOS // LOVE-broche fra Plissé // Top fra Vero Moda // Sko fra H&M // Taske fra Zara

Jeg er helt skudt i de fine, gule bukser fra Rough Studios – de er lige mig! Og så måtte de da meget gerne matches med den kimono med japansk bølgemønster, som jeg synes er noget af det pæneste. Sat sammen med lidt blomster, pink og en enkelt banan kan det da kun være det perfekte forårsoutfit 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect for spring