All you need

Søndagssang: Future Islands – Cave

the far fieldKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg håber, I har haft en aldeles fremragende weekend! Min lille familie drog en tur til Svendborg, hvor vi besøgte mine forældre. Det var lillemandens første tur derned, og det var vist også ved at være på tide, nu når han er over fire måneder gammel.

Men med et sommerhus (plus min mor arbejder hveranden weekend), så var det ikke nemt at finde en ledig stund, men nu lykkedes det langt om længe. Med en baby føler jeg heller ikke lige, at man lige tager en smuttur et sted hen, der er jo 10.000 ting, man skal pakke med. Puha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All you need