I carry you always

Miu Miu-mavetaske

miumiu-bumPink/bordeauxlyseblå/navysort/rødsort/grøn

Indrømmet, det er desværre ikke designertaskerne, der bliver luftet mest for tiden… Den tid skal nok komme igen, det ved jeg. Lige nu er det mest arbejde og ture på legepladsen, der fylder, og der er det min trofaste rygsæk fra Delsey, der rummer mine og lillemandens nødvendigheder.

Men altså, jeg savner da at have lidt lækkert læder hængende på skulderen, og der er disse bum bags fra Miu Miu måske et godt bud på noget, der sagtens kan komme med på arbejde/legeplads? Den i pink og bordeaux (en af mine yndlingsfarvekombinationer) er i hvert fald mægtig fin!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I carry you always