Currently craving

Juleønsker 2018

1. Cykelhjelm fra Urban Winner // 2. + 7. Uldundertrøje og –leggings fra Kari Traa // 3. Uldstrømper fra Falke // 4. Anti-age ansigtscreme fra Pudderdåserne // 5. Cashmeretop fra Club Collection // 6. Addi Click Basic rundpindesæt 

Jeg er stoppet med at give og modtage julegaver for et par år siden (hej, stressfri jul for alle parter!), så egentlig er denne ønskeliste ret overflødig – eller det er nok nærmere en ønskeliste fra mig til mig 😉

Nu, når jeg ser det hele samlet, kan jeg dog godt se, at det er knap så fazhion og lidt mere praktisk – men sådan er min realitet nu om dage 😉

Jeg skal have købt mig en ny cykelhjelm, for min elskede leopardprikkede sag er ved at afgå ved døden. Denne neonpink sag sørger for at jeg bliver set i trafikken, og så har den indbygget lys og mulighed for indbyggede ørevarmere. Win-win!

Ski-bums er jeg ikke, men jeg har en forfærdelig hang til bare at sjoske rundt i skiundertøj, når vi starter og slutter sæsonen oppe i sommerhuset. Så jeg tænker, at jeg vil opgradere mit noget udtrådte sæt med dette fine sæt fra Kari Traa.

Sorte strømper… Er det ikke noget, fædre har på deres ønskeliste? 😉 Men jo, nu også mig. Jeg har ét par sorte strømper i tynd uld, som jeg går SÅ meget med, men de skal jo også vaskes, så jeg vil gerne have et par – eller gerne flere…

Jeg gør mig ikke det store i at prøve nye hudplejeprodukter mere. Nu skal jeg bare have noget, som jeg VED virker, og det gør Pudderdåsernes produkter, som jeg har brugt fast, siden det blev lanceret. Jeg supplerer lidt med andre serummer og masker i ny og næ, men jeg vender altid tilbage. Lige nu er jeg løbet tør for ansigtscreme, og der skal købes en ny ASAP.

Strikkenørden i mig drømmer om at købe et rundepindesæt med udskiftelige wires. Jeg er liiiidt træt af at rode rundt mellem mine mange pinde! Jeg har altid været glad for Addis pinde, så jeg tænker, at dette sæt må indkøbes snarest.

2 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 15.december og en dejlig weekend:-)
  Lækre sager, jeg har selv lige købt sættet fra Kari Traa.
  Vi var også gaveløse i min familie, men nu er der kun min datter og jeg tilbage og vi er nu på gave.
  God shoppetur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tror, jeg vil holde øje med, om der ikke kommer noget Kari Traa på udsalg 🙂 Rigtig glædelig jul til dig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Currently craving