Return of the wrap

Lidt om amning – og jagten på den perfekte bh

Skjorte fra H&M // Bukser fra Vero Moda // Amme-bh fra Hunkemöller // Amme-te fra Pukka // Ammeindlæg i uld/silke fra Joha // Taske fra Mai Jacobsen

[Reklame for Hunkemöller]

Jeg fuldammede min søn, til han var seks måneder, og vi fortsatte amningen, til han var 16 måneder. Bortset fra et par omgange tilstoppede mælkegange og en omgang svamp hos ham, så kørte amningen bare på skinner, og det er jeg så taknemmelig for. I min første mødregruppe var vi seks kvinder, og det var kun to af os, der fuldammede, og det viser bare, at man af den ene eller anden årsag ikke er garanteret at kunne fuldamme.

Dengang kom det bag på mig, hvor hårdt og krævende sådan noget amning egentlig er, men også hvor unikt et bånd, man skaber med sin baby. Den ene dag bandede og svovlede jeg over, at jeg var bundet til baby, fordi jeg var den eneste, der kunne give ham mad, og den næste dag var jeg SÅ stolt over, at min krop ene og alene kunne nære min baby og få ham til at skyde i vejret både vægt- og længdemæssigt.

Heldigvis kører amning med lillesøster også rigtig godt – og jeg er lidt mere klædt på, hvad angår appetitspring, og hvad der ellers skulle være af udfordringer under sådan et amme-forløb.

I den mere “letbenede” ende, så udfordrer amning også ens garderobe. Der skal være adgang til madpakken, og en god amme-bh er ens nye bedste ven. Nu når jeg tænker over det, har jeg mere eller mindre levet i en amme-bh de sidste par år, og mine trofaste amme-bh’er fra H&M ser noget medtagede og nussede ud.

Så da jeg blev bedt om at lave dette indlæg for Hunkemöller, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at tjekke deres sektion med amme-bh’er ud. Ovenstående sag med blonder og fine stropper kunne meget vel være en kærkommen opgradering af min meget medtagede samling af amme-bh’er. Hunkemöller har faktisk også en masse amme-venligt nattøj, hvis I er på udkig efter det 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Return of the wrap