Sæsonens kopi-sandal?

Arrivals

er der jo fordele ved at sidde lænket til computeren derhjemme hele weekenden, fordi jeg skal lave sprogopgave, boganmeldelse og hjemmeside (og blogging som overspringshandling). Jeg var hjemme, da postbudet kom forbi. Det plejer jeg nemlig aldrig at være, og så skal jeg rende over i posthuset for at få mine pakker. Men det ringede på dørtelefonen og postmanden skulle vandre tre etager op for at levere posten. Og han havde ikke bare én, men hele to pakker til mig!
Den hvide konvolut har jeg gået og ventet på i lang tid. Det var mine nye waxed jeans fra Topshop! Efter at mine andre revnede, har jeg været på en mindre jagt efter disse jeans, så er lykkelig for endelig at have dem.
De er ikke så shiny som de gamle, der er mere at mat waxed jeans. Med de har de fedeste lynlåsdetaljer – og de passer! Halleluja.
Efter at tip fra Jubii-debatten ringede jeg til Topshop Illum, men de havde dem ikke mere. Så blev det til Fisketorvet, der havde de dem! Men de sender normalt ikke ud…Min desperation var dog åbenbart tydelig, for de søde butiksassistenter fandt en løsning, og nu er jeansene mine!

En anden god nyhed er, at butiksassistenten fortalte mig, at der åbner en Topshop i Odense her til sommer! Juhu! Det eneste sted, jeg kunne forestille mig, den skulle ligge er der i det der Kongens Torv, de er i gang med at bygge på Østre Stationsvej. Med mindre det bliver sådan en lille snoldet én i toppen af vores Mini-Magasin. Må jeg lige sende en lille bøn til shopping-guderne om, at de også gerne må åbne en Zara, en COS og en stor H&M med Trend-mærket her i Odense?

Den grønne pakke indeholdt mine nyindkøbte stiletter med læderflæser. De kom godt nok hurtigt, fint pakket ind i to lag grøn plastik og en skopose. De har en høj, tynd hæl, så det er ikke just hverdagssko – men damn, de er sexy (bare ikke lige med vinterblege fødder!)
Jeg elsker netshopping. Man går rundt og venter på pakkerne, og når de kommer, så flår man dem op hurtigere end et barn på juleaften – og er simpelthen så glad, at det er latterligt. Skidt med at man ikke kan se, røre og prøve godterne – der er intet som at have gjort et godt kup uden at have bevæget sig ud af hoveddøren…Nu er det bare at væbne sig med tålmodighed og vente på mine ASOS-sandaler og et tørklæde…

3 kommentarer

  • Anonymous

    Topshop åbner i magasin. Men forhåbentlig bliver det en god en af slagsen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ok, så det er officielt nu? Har ikke været i centrum i en krig pga. eksamen…Håber jeg når at tjekke den ud, inden jeg flytter fra Odense! /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ok, så det er officielt nu? Har ikke været i centrum i en krig pga. eksamen…Håber jeg når at tjekke den ud, inden jeg flytter fra Odense! /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonens kopi-sandal?