Pink patent pumps

Jeg er i Politiken!

(klik på billedet for større version)

Sidst jeg brugte samme overskrift på et indlæg var lidt i spøg i forbindelse med politiken.dk’s lancering af twingly. Men denne gang er det altså ikke en vittighed, for i søndags var jeg sammen med Pernille fra Fashion by Frium og Caroline fra The Stiletto Ghetto med i en artikel om dansk modeblogging i Politikens søndagssektion Magasinet! På grund af internetproblemer kommer siderne fra Politiken først op nu.

Jeg synes, artiklen blev rigtig fin, og jeg har fået SÅ søde og positive tilbagemeldinger fra læsere, familie, kolleger og venner – ja, sågar en kilde jeg interviewede bragte det på bane 😀

Tak, til alle læsere, der har lagt en kommentar.

(scan fra Politikens Magasinet søndag den 28.september 2008)

9 kommentarer

 • Julie Amos

  Den artikel inspirerede mig til at oprette min egen blog. Og selvfølgelig til at blive afhængig af bl.a. den her blog ;)Virkelig fin artikel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Julie,Hvor cool! Vil straks klikke hen og tjekke din blog ud :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  kan man læse artiklen et sted på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej,Prøv at klikke på billedet, så skulle der gerne dukke en større version op…Det er lidt småt, men læseligt nok :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elianna

  Hejsa:)Ja jeg fik også kendskab til din blog gennem denne artikel – jeg var positivt overrasket! Har også fået blod på tanden til at starte min egen blog – som har været undervejs i et stykke tid…Vil helt klart holde øje med din blog i fremtiden;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej elianna,Du må endelig give lyd, hvis du starter din egen blog :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariannemm

  Det er altså bare superfedt, at det er ved at være en accepteret hobby at blogge 🙂 Mine venner synes jeg er sådan en mærkelig computernørd, men sådan en artikel må da være bevis for at det er nogle lækre mennesker der blogger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes ikke, der er noget galt i at være en computernørd…Det har jeg altid været betegnet som i min omgangskreds :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan forresten læse artiklen HER. Kategori: DIVERSE Tags:blogging Tweet   ← Søndagssang: Acid House […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink patent pumps