Dagens outfit: Nitter og tyl

Læderkjole fra H&M

Only har en læderkjole, som jeg ikke var helt begejstret for. Men se så her: Denne fine kjole er fra H&M – i læder! Da jeg først så den, troede jeg, det var en form for fed silke eller andet skinnende stof, men Elle UK betegner den som værende en læderkjole fra H&M til godt 1000 kroner.

(billeder fra elleuk.com)

12 kommentarer

 • Tina

  Hej Maria!Jeg har givet dig en blog award 🙂 Se den her: http://tinasting.blogspot.com/2008/10/blog-award.html- Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Den er flot. Synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den ser godt nok meget mere lækker ud end den fra only, den var lidt kraftig… Jeg er ret vild med ideen om alt det læder, men jeg er godt nok bange for at komme til at ligne min gamle tysklærer. Hun gik altid i læder og så så vulgær ud. Jeg tror, jeg holder mig til lædertilbehør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ tina: Tusind tak for awarden. Det sætter jeg virkelig pris på (hehe!)…@ maj: Jeg synes nemlig også, den er flot ;)@ anomym: Med den rigtig styling tror jeg nu nok, at man kan undgå tysklærer-læder-looket 😉 – men kan godt forstå dit traume!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Den er superfin, men er den ude i butikkerne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det ved jeg desværre ikke. Ifølge Elle UK er den i forretningerne i denne uge i UK…men om/hvornår den er i DK, melder historien intet om./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  OK, så vidt jeg ved skulle den komme i uge 42-ish. Men til 1000 er den ikke meget billigere end andre læder kjoler, så jeg tror ikke jeg skal have den. Men jeg mener at den også kommer i en ikke-læder udgave, så mpske skulle man jagte den i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Jeg kiggede mine egne posts igennem igen, og det er den kjole jeg har blogget om her: http://advo88.blogspot.com/search/label/hennes%20mauritzJeg nævnte bare ikke at kjolen kommer i to versioner, én i læder og en som ikke er læder. Kjolen er en del har Divided Party Kollektionen og skulle komme ud imellem Nov-Dec, men det det er muligt at den allerede kommer ud nu. H&M's ting kommer ofte før ud end rygtet. Desuden kommer kollektionen sikkert ikke ud på én gang samt Commes Des Garcons kommer også snart ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, helt billig er den ikke. Jeg er ikke selv på jagt efter en læderkjole, men vil da spejde efter den i butikkerne, så jeg lige kan tjekke den ud./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^^Ok, tak for opklaring 🙂 Ja, den kommer nok ikke ud samtidig med Comme-kollektionen.Oh gru, er lige kommet i tanke op, at jeg ikke er i nærheden af en H&M-forretning, når Comme-kollektionen bliver lanceret i forretningen :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hvornår kommer Commes Des Garcons i burtikkerne? Og er det ikke noget med, at det kun er i udvalgte butikker i DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den kommer i butikkerne den 13. november, mener jeg. Og jo, det er kun i udvalgte butikker i DK…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nitter og tyl