Det sødeste billede...

Dagens outfit: Ankelstrømper – go eller no-go?


Grå cardi fra eBay, tørklæde fra Vietnam og resten er fra H&M.

Efter en weekend med for meget rødvin, hygge, håndbold (er ikke engang særligt håndbold-interesseret!) og sene nattetimer for at se Australian Open, så har denne mandag ikke været super-optimal for mig!

Det hjælper ikke, at jeg i min fuldskab mistede min elskede pink MAC-læbepomade, så jeg blev nødt til at ligne et lig med lipgloss på – lipgloss i denne kulde er bare ikke optimalt! Heldigvis er min uundværlige læbepomade blevet returneret og grundigt afsprittet – utroligt at folk ikke kan lade være med at stikke grabberne i – adr!

Således blev dagens outfit mere comfy end fashion. Jeg hoppede ud i at prøve ankelstrømper, hvilket jeg altid har haft en had/kærlighedsforhold til. Det varmer dejligt om fødderne, men skærer også midt på benet, så de ser kortere ud. Som om de ikke var korte nok i forvejen!

Men i dag vandt trangen til varme fødder altså over forfængeligheden. Hvad synes I om at bruge ankelstrømper?

11 kommentarer

 • I heart milk

  overhoved ikke af relevans for dette indlæg.. Men da jeg ved du er facebook bruger (og glad for at blogge om amerikan apparel ??) Så ville jeg lige smide det her link: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=72487886223&ref=mfTil min ny oprettede "Vi vil have american apparel til DK" gruppe. Håber du (og en masse andre) joiner! Så for vi vel forhåbentlig snart en AA i KBH!Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Sikke en god idé! Spørgsmålet er, om en FB-gruppe rykker ved noget?! Man kan altid håbe!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg synes faktisk, det er ret go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil nok desværre sige at ankelstrømper er lidt af et No-go! elle måske ikke et no-go, men knæstrømper er bare så meget federe til strømpebukser og ballarina sko :-)-Men bortset fra ankelstrømperne kan jeg utrolig godt lide dit outfit idag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • THE BANDITS

  Det er et helt sikkert go for dig! Du ser simpelthen så fin ud, og du kan sagtens bare det med de tynde fine ben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Er mere til knæstrømper må jeg indrømme 🙂 Men til et par rå stilletter er ankelstrømper helt klart fedt! Kan dog også ret godt lide dine sølv (hvis jeg ser rigtigt?) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Lise: Tak! 1-0 til Team Go :)@ Signe: Ja, jeg har det faktisk værre med knæstrømper og ballerinaer, for dem synes jeg faktisk skærer endnu mere uheldigt på min ben – så de ser kortere ud…Men har et helt bundt liggende, som jeg burde gå med noget oftere…@ The Bandits: Hvor er du sød 😀 Mine ben er nu ikke så tynde…der er vist ok gennemsnitlige, jeg tror, det er de sorte strømpebukser, der gør tricket ;)@ Julie Amos: Jo, good eye! Det er nemlig grå strømper med sølvglimmer i :P/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine M.H

  Jeg synes helt sikkert det er en go! Det giver altså lige et ekstra pift, til et ellers kedeligt look!Ha en god aften 🙂 http://www.the-fashion-wall.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, ankelstrømper er en fed detalje!Go’ søndag/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Ihh, nogle fine sko.. hvor er de fra, og hvad gav du for dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Kia,Tak! De er også blandt mine favoritsko! Disse er sorte med sølvnitter, men jeg har dem også i lilla med guldnitter.De er fra H&M og min søster købte de sorte til mig i Norge for 180 for et år siden. De lilla købte jeg i marts sidste år på udsalg til 80 kroner i KBH. Jeg tror desværre ikke, at de sådan er til at få fingre i mere :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sødeste billede...