Makeup-favoritter: MACs Fluidline i Blacktrack

Dagens outfit: Jeg ELSKER mine nye strømpebukser!

118Sort kjole fra Gina Tricot, sort tank top under fra Only, sort cardi fra H&M, strømpebukser fra Lindex og sko fra Bianco

I dag fik jeg luftet mine nye strømpebukser, som jeg købte i Lindex, da jeg var i Malmø. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er ret vild med crazy strømpebukser. Jeg går ikke i dem særligt ofte, men når humøret er til det, så er det altid sjovt at hoppe i et par sjove strømpebukser.

Disse er dog både crazy/quirky, men også underspillede og elegante – præcis som den Chanel-version, de er inspireret af. Når man ser dem forfra, ligner det helt almindelige, hudfarvede strømpebukser. Bagfra ligner det helt almindelige sorte – men fra siden ser ens ben bare helt utroligt slanke ud pga. den hudfarvede/sorte kombi. Et optisk bedrag, om man vil!
25Hvis du ikke har planer om at drage til Sverige foreløbigt, hvor du kan shoppe i Lindex, så har ASOS et lignende par strømpebukser til salg. Køb dem! Denne slags strømpebukser er intet mindre end fantastisk.
33(billede fra asos.com)

   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-favoritter: MACs Fluidline i Blacktrack