Julegaveidéer til...

Danmarks næste Top Model

134
Jeg hørte lige i radioen, at Caroline Fleming skal være vært på programmet “Danmarks næste Top Model”, der er en dansk version af det velkendte amerikanske format, hvor Tyra Banks er vært.

Det er SBS, der har Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren, der står bag, så jeg vil gætte på, at programmet kommer til at køre på Kanal 4, hvor baronessen før har haft et program.

Det bliver spændende at se, om Caroline Fleming overhovedet kan nå Tyra Banks til sokkeholderne. Hvad siger I: Kommer I til at se “Danmarks næste Top Model” – og hvad synes I om værtvalget?

(billede fra billedbladet.dk)

36 kommentarer

 • Anne V

  Jeg har det med Caroline Fleming som med Ole Henriksen: Selvom de virker ret overfladiske og alt for over-the-top, så kan jeg bare ikke lade være med at synes godt om dem, fordi de begge to virker så oprigtige i deres ønske om at gøre andre mennesker glade. Og når man faktisk ved, hvor meget det ydre kan påvirke det indre, hvorfor skulle man så skamme sig over at gøre rent i høje hæle – når man faktisk får det gjort!? (Her snakker jeg selvfølgelig om Baronessen Flytter Ind. Jeg havde så mange fordomme om Caroline Fleming som person, men hun yder jo virkelig noget, og så er hun ikke bange for at se godt ud imens og skifte tøj til middagen – kæmpe inspiration…)
  Jeg ved dog ikke, om hun kommer til at have samme format som Tyra Banks, som i mine øjne er virkelig dygtig og professionel, uanset hvad kritikere også måtte mene om hende og modelverdenen. Selvom Caroline har været model tidligere, har hun jo slet ikke samme baggrund som Tyra. Men jeg kommer til at se med, det er helt sikkert!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Er enig med dig! Jeg har også virkelig fået respekt for hende efter at have set hende i Baronessen Flytter ind…Jeg glæder mig til at se programmet.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂

  Jeg er også med på bølgen og eeeeelsker hende! Og jeg eeelsker alle de uendelige modelserier derude – så et mix af de to – perfekt! Så kan Ole H være “Jay” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men der har jo været en danmarks næste top model før.. Kan ikke rigtigt huske hvem der var vært dog. Men det var præcis det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde Mariann

  Dårligt valg! Hvad ved kvindne om at være model? I alle andre lande, hvor programmet kører, har man valgt at have en karismatisk topmodel som vært. Og hvad har vi her? Naboens kønne pige, der var så heldig at blive født til penge. Hun er nærmere en Paris Hilton – ikke en Tyra!

  Desuden…. har vi ikke set tilstrækkeligt med modelprogrammer herhjemme? Det er ikke fordi der er kommet nogen topmodeller ud af det indtil videre.Måske havet er ved at være tømt og konceptet e rved at være forsuttet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det sådan lidt .. “hun må virkelig kede sig”.
  Jeg elsker virkelig Caroline, det gør jeg. Men dommer i ‘top model danmark’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Der er bare så meget “bliv stjerne” for tiden.. Både talent, xfactor, model for 1 dag, aquadoable osv. Det kan godt blive en tand for meget 🙂 må dog indrømme at jeg syntes det er ret sjovt at se den amerikanske udgave, men tror bare ikke det danske kan nå op på samme niveau?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lilja

  jeg skal helt sikkert også se det. og til en dansk version synes jeg, at Caroline Fleming er perfekt – selvom hun ikke har så meget erfaring og baggrund, som Tyra har. jeg har også fået meget mere respekt for hende efter Baronessen flytter ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @søs: Det kunne være cool med Ole Henriksen som Mr. Jay!
  @Maria A.B.: Det kan jeg vagt huske ja. Var det ikke på TV3? Men det var ret kedeligt, så vidt jeg husker!
  @Tilde Mariann: Hun har vist været en smule model før. Hun har da i hvert fald gået shows for Heartmade, så vidt jeg husker!
  @Katrine: Ja, hun har gang i meget!
  @Lea: Jeg tror ikke, at den dansker version når samme niveau som den amerikanske – men man skal jo give det en chance 🙂
  @lilja: Ja, det er svært at fylde Tyras sko ud!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg havde æren af at være til SBS’ presseevent og ja, det kommer til at køre på kanal 4. Caroline er faktisk fantastisk, og tror hun bliver en super vært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for info 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  OMG! Hun skal bare så langt væk fra et model program som overhovedet muligt! Og så skal Danmark ikke lave sådan et program!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det har du selvfølgelig ret til at mene, men jeg tror nu nok godt, at man kan have en modelkonkurrence i DK.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • klokki

  men hvor og hvornår bliver der Audition:P?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det bliver helt sikkert annonceret på Kanal 4, når tiden kommer!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne P har tidligere været vært på den Danske del af
  “Scandinavia’s Next Top Model”, som kørte på TV3 mellem 2004 og 2006.

  Vinderne de tre første sæsoner var
  2004: Kine Lauvås Bakke (Norge),
  2005: Frøydis Elvenes (Norge) og
  2006: Freja Kjellberg (Sverige).

  “Danmarks næste Top Model” kommer til at køre på
  TV4 fra 2010.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for info!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yalloeh

  Er der nogen der ved hvornår der er/var auditions? Kan ikke finde noget på kanal4.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg ved det ikke, men skal nok sige til, hvis jeg hører noget nærmere!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Isabella

  Hej piger, jeg har fundet et link hvor man kan se mere om det: http://www.statisten.dk/default.aspx?pageid=214&NewsID=2756 :)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Tak for info!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Isabella

  Så lidt da 🙂 -Den her side er faktisk bedre, der kan man også tilmelde sig direkte..:
  http://kanal4topmodel.dk/casting/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Super! Så håber jeg, at dem der har efterlyst det, ser linket!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er sikker på at Caroline nok skal gøre det godt som vært på DNTM – hun er menneskelig og sympatisk og vil virke beroligende på deltagerne er jeg sikke på 🙂 Jeg synes at Helene Christensen burde være i dommerpanelet sammen med Rene Friis eller Dennis Knudsen og Bill Holmblad….Ole Henriksen ville være en god Miss Jay så kan Rene Friis være Mr. Jay 😉

  Det er først gange der er DNTM i Danmark, men det er rigtig at der for år tilbage har været diverse modelprogrammer men det var slet ikke med det samme koncept – og så var det amatør udgaver…. er sikker på DNTM bliver meget prof og jeg glæder mig allerede!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg glæder mig også!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Piger.
  Vil da bare lige blande mig i debatten. Jeg glæder mig sindsygt meget til at se Danmarks næste top model. Og jeg synes bestemt vi kan bruge sådan et program herhjemme.
  Caroline Flemming er ikke nogen Tyra, det er klart, men vi har bare ikke rigtig sådan en herhjemme. Alternativt kunne de have spurgt Lykke May, men med hendes tidligere narko misbrug er det nok ikke en god ide. Så er der Sille Lundquist men hun er da yesterdays news så det batter.
  Tor det er vigtigt at vælge en som er aktuel og så er Caroline jo smuk, sjov og karismatisk (sådan setr jeg hende). Hun har selv arbejdet som model og bor i London som er en af de store modebyer i verden. Jeg tror bestemt ikke man skal underkende damens kvalifikationer.
  Selv er jeg 156 og 27år så stiller nok ikke op men vil da heppe hvis nogle andre herinde kommer med i programmet 😀
  – Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg er helt enig med dig! Caroline er ikke Tyra, men forhåbentlig kan hun løfte værtsrollen på sin egen måde. Jeg glæder mig i hvert fald til at se programmet!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tilbage i november blev det annonceret, at der ville komme en dansk version af “America’s Next Top […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Ved vi noget om hvornår vi får lov at nyde showet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Jeg er ikke sikker, men mener, det er engang til efteråret (:
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er det ret længe siden det her indlæg kom op, men fandt det lige da jeg søgte på top model kanal 4. En der går på den skole jeg lige er gået ud af er med i programmet, og hun er virkelig smuk, sød, sjov og sympatisk. Jeg ved ikke så meget om det, men i forhold til hvor lang tid hun var væk, nåede hun vist pænt langt 😀
  Jeg har desværre ikke kanal 4, men ville virkelig gerne have set det ellers 🙁

  http://www.boennen.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ih, det lyder spændende! Du kan vist også se Kanal 4 på nettet, men du skal vist betale…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvornår bliver det vist på Kanal 4 ? Kan næsten ikke vente 🙂 … hvis det da ikke allerede er blevet vist ! 🙁 men har holdt øje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er endnu ikke offentliggjort, men hold øje med deres Facebook-side: http://www.facebook.com/pages/Topmodel-pa-Kanal-4/296539957116
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg i november sidste år kunne fortælle, at Tyra Banks’ populære tv-format om modeller fik en dansk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg i november sidste år kunne fortælle, at Tyra Banks’ populære tv-format om modeller fik en dansk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveidéer til...