Søde ankelstrømper

Miss Selfridge lancerer Gossip Girl-kollektion


Hvis du drømmer om at raide Blair Waldorfs eller Serena van der Woodsens garderobe, så hold fast i hårbånd og designer-taske, for ifølge UK Vogue så lancerer britiske highstreetkæde Miss Selfridge i slutningen af april en kollektion inspireret af hit-serien Gossip Girl .

Kollektionen er baseret på de fire unge kvindelige karakterer i serien. For eksempel er en leopardprintet maxikjole inspireret af Vanessa, en sort bodycon bandagekjole skriger Serena, en blomstret kjole med flæser har Blair-vibes, og et nude og sort tylskørt falder lige i Little J’s punk-stil.

Priserne starter fra £39 (cirka 330 kr.), så selvom du ikke er en priviligeret Upper East Sider, kan du stadig klæde dig som én.

Selvom jeg stilmæssigt ikke identificerer mig så meget med nogle af Gossip Girl-pigerne, så glæder jeg mig alligvel til at se kollektionen, for jeg synes, serie-pigernes stil er så gennemført. Hvad siger I?

(billede fra gossipgirlonline.net)

5 kommentarer

 • Det skal da helt sikkert tjekkes ud ..
  Der ku godt være nogle gode sager imellem ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  det må være dagens gode nyhed! 😀 jeg ku i hvert fald godt forestille mig selv i nogle Blair-outfits 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • life

  hej, har du brugt din vila strikpaliet trøje?;D overvejer at købe en men villige høre om palitterne falder af efter brug eller vask?
  <>>

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @Emilie: Ja, med det tema og til de priser, skal det helt sikkert tjekkes ud!
  @Lilja: Blair er også min yndling rent stilmæssigt!
  @life: Nej, jeg har ikke brugt den endnu, så kan ikke sige noget om kvaliteten. Men der er en del andre bloggere, der har den, så måske du har held med at få svar der…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Tilbage i februar annoncerede Miss Selfridge, at de ville lancere en tøjkollektion inspireret af den populære tv-serie Gossip Girl. Nu kan man så få et ekslusivt preview, som kan ses her. Umiddelbart er der ikke noget, der frister mig – men nu er tippet i hvert fald givet videre (billeder fra missselfridge.com) Indsendt af modemedmere kl. 12:32 | Ingen kommentarer Etiketter: Gossip Girl, Miss Selfridge […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde ankelstrømper