Dagens outfit: I sweatshirt og tern

Makeup fra La Roche-Posay


For en måneds tid siden var jeg inviteret til pressearrangement af La Roche-Posay, der i denne måned lancerer deres makeuplinje i udvalgte apoteker i Danmark.

Det var jeg rigtig glad for, for jeg er i forvejen stor fan af La Roche-Posays produkter, og som I nok ved, så er jeg helt vild med makeup, men jeg har også ret sart hud.

I kan læse et indlæg om mine hudproblemer og min hudpleje her.

Når jeg har plejet min hud ordentligt, kan den faktisk godt klare “almindelig” makeup – jeg er jo helt vild med og vil nødig undvære al min MAC, Dior, Urban Decay osv.

Men hvis man kan få mild og allergivenlig makeup – der samtidig er lækker i indpakning og kvalitet – hvorfor så ikke forkæle min sarte hud med det? Det er La Roche-Posays ambition netop at levere kvalitetsmakeup, der er specielt egnet til sart hud med tendens til eksem, ekstrem tørhed og lignende.

Nu har jeg selvsagt ikke været gennem alle produkterne, der lå i den fantastiske goodie bag. Men allerede nu har jeg favoritter, som jeg absolut vil købe igen, når jeg løber tør:

– Unifiance Corrective Makeup: For tiden er min hud for tør til at bruge mineral makeup, så derfor bruger jeg denne foundation til at dække rødmen.

Jeg bruger den hver dag, fordi jeg er så vild med den! Officielt er det en foundation, men jeg bruger den som concealer, hvor jeg har behov for det. Den dækker rødmen rigtig godt uden at kage og giver huden den fineste finish og det flotteste touch.

– Respectissime Liner Intense: La Roche-Posays øjenprodukter er specielt udviklet til sensitive øjne og kontaktlinsebrugere, så det er lige noget for mig. Denne flydende eyeliner er SÅ nem at bruge, og kan bruges til både en diskret streg og flotte katteøjne.

– Respectissime Extension Mascara: Navnet siger vel det hele – den giver fantastisk lange vipper! La Roche-Posay har også en volumengivende mascara beriget med øjenvippeserum, der eftersigende skulle give tættere vipper, men den har jeg endnu ikke testet.

La Roche-Posays makeup-linje kan som sagt fås i udvalgte apoteker, så det er ikke sikkert, at de ligger inde med det på dit lokale apotek. Men det er helt klart værd at valfarte til, hvis man leder efter allergivenlig makeup.

15 kommentarer

 • Rebecca

  ved du hvordan man finder ud af hvilke apoteker? og hvordan ligger produkterne prismæssigt? det lyder som virkelig lækre produkter som jeg helt sikkert vil forsøge mig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg kan i hvert fald huske, at der var et i Vejle og et på Frederiksberg… Jeg prøver lige at skrive til pr-damen og høre ad. Priserne er så vidt jeg husker alle under 200 kr.
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende med allergivenlig makeup, det skal da helt klart tjekkes ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Det lyder jo helt fantastisk, at produkterne både er milde og gode. Håber, du finder ud af, hvor de kan købes henne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Det må du meget gerne, bor selv på østerbro, så i det område er jeg meget interesseret, men kan måske også få snøvlet mig til Frederiksberg:) og at det ikke er himmelråbende dyrt lokker jo også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @StyleStories: Det er bestemt værd at tjekke ud 🙂
  @Lovis: Jeg har sendt en mail til pr-damen, så håber jeg, hun kan hjælpe med en forhandlerliste!
  @Rebecca: Ja, det er ikke så dyrt, og det er jo altid rart! Vender tilbage med en forhandlerliste, når jeg har fået den!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er det dig eller La Roche-Posay der siger, at man får lange øjenvipper af masacara’en? Overvejer den nemlig 🙂

  Jeg har i øvrigt set, at det kan købes hos apoteket ved Trianglen på Østerbro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg har selv testet den, og på mig giver den synligt længere vipper. Men det er jo forskelligt fra person til person…

  Og tak for tippet med Trianglen… Så du, om de havde hele sortimentet – eller kun mascara?
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  uh trianglen er tæt på mig, det må jeg tjekke ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeps, det er bare med at komme afsted 🙂

  Dog skal du være opmærksom på, at det kun er 7-8 udvalgte apoteker, der har det fulde sortiment af makeup (dvs. læbestift, foundations, mascara, neglelak, øjenskygger, blush etc.), mens en del flere apoteker ligger inde med “kun” mascara og foundation.

  Du må endelig melde tilbage, hvordan udvalget på Trianglen er!

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg lagde kun mærke til mascara, fordi den stod ved kassen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej piger,
  Så har jeg fået en forhandlerliste. Følgende apoteker har den komplette makeup-linje (mascara, foundation, neglelak, læbestift, eyeliner, læbeblyant, blush, øjenskygge etc.) indtil 1. maj 2011:
  – Glostrup
  – Holbæk
  – Korsør
  – Tårnby
  – Frederiksberg Gl. Kongevej
  – Charlottenlund
  – Vejle Gorm

  Lidt flere apoteker har “kun” fået mascara og foundation hjem.

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  tak skal du have maria! så går turen til frederiksberg:) bliver nok først efter den 1. (ja sådan en måned er det, og vi er kun halvvejs!), men glæder mig sådan til at prøve de her produkter! dullegrej for the win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Tusinde tak – glæder mig meget til at prøve produkterne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @rebacca: Haha, sådan er mine måneder altid 😉
  @Lovis: Du må meget gerne melde tilbage, hvad du synes 😀
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I sweatshirt og tern