Søndagssang: Nirvana - Heart-shaped box

Color blocking ss11

Øverste række fra venstre: Marc Jacobs, Issey Miyake, Diane von Furstenberg, Reed Krakoff, Etro, Diane von Furstenberg, Issa og Gucci. Midterste række fra venstre: Fendi, Yves Saint Laurent, Moschino Cheap & Chic, Diane von Furstenberg, Gucci, Peter Jensen og Matthew Williamson. Nederste række fra venstre: Louis Vuitton, Lacoste, Krizia, Prabal Gurung, Rag&Bone, Jil Sander og MaxMara.

En anden god måde at bruge farver på – og et godt alternativ, hvis man ikke er til prints – er color blocking. Især hos Diane von Furstenberg, Gucci og Fendi var tendensen godt repræsenteret med kombinationer af primærfarver og juveltoner. Er man ikke helt så farveglad kan man holde sig til farver i samme “familie” eller gøre looket mere roligt med sort eller navy…

Hopper I på color block-trenden?

(billder fra nymag.com)

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Nirvana - Heart-shaped box