5 favoritter i maj

Easy as apple pie

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her til aften fik jeg lyst til at bage, og køkkenskabene indeholdt lige nok til at bage en nem og hurtig æbletærte. Eller… Tærte er måske så meget sagt, det er nok nærmere en crumble – nært beslægtet med Jeanetts rabarber-crumble 😉

Jeg har opskriften HERFRA – eneste ændring fra min side var, at jeg dryssede rasp i det smurte tærtefad, så det gav lidt ekstra crunch. En håndfuld hakkede nødder med æblerne ville heller ikke være ved siden af 😉 At dele æbler i både er noget af det kedeligste, synes jeg, så en æbledeler er uundværlig. Jeg har også en mangodeler og drømmer om en ananasdeler – ja, jeg har en fetisch for useless kitchen gadgets 😉

6 kommentarer

 • Tine

  Det ser lækkert ud! Nu får jeg også lyst til at bage lige nu, men må vist nok vente til i morgen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Yay! Bagning er så meditativt, synes jeg – og så kommer der jo også en lækker kage ud af det 😉 Hvis så bare man kunne få en anden til at tage opvasken!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Åh gud, hvor har du købt din mangodeler henne?? Har manglet sådan en hele mit liv!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har fået den i julegaven, så jeg ved ikke, hvor den er fra… Men mon ikke velassorterede køkkengrejsafdelinger ligger inde med sådan en fætter?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Uhmm, det smager så godt! Og sikke en fin tallerken!, ligner et arvestykke eller heldigt loppefund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den var også god! Det er hr. kærestes porcelæn – neglet fra en eks-kæreste 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i maj