Threading af bryn @ Beauty Avenue

Comme-kup

PhotobucketEr ikke sikker på, at jeg vil dele tippet med jer, men da jeg selv har fået stedet anbefalet af en kollega, så må jeg nok sprede det gode budskab 😉 Hvis I ikke allerede kender Muda Nashi, der er en luksus secohand-forretning på Frederiksberg, så skynd jer ind på sitet og meld jer til deres nyhedsbrev. Så får I besked i indbakken, så snart der er nye varer, og I kan nemt reservere varen med det samme, hvis det er noget, I bare MÅ have fingrene i. Efterfølgende kan I hente varen i forretningen eller få det tilsendt med posten. Eeasy peasy!

Det er sådan, jeg selv har fået fingrene i denne grå cardigan fra Comme des Garcons, som jeg har drømt om i umindelige tider, men været for nærig til at købe. Men NU fik jeg den – og til en brøkdel af nyprisen. Juhu!

(billede fra mudanashi.dk)

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Threading af bryn @ Beauty Avenue