TGIF

Mmm, minestrone…

PhotobucketI går lavede jeg en stor portion minestrone, så jeg havde mad til de næste par dage – nu behøver jeg blot at varme en portion op, og så er der serveret. Hurra for dovne weekender 🙂 Det er virkelig perfekt mad til nu, hvor det er gråt, koldt og fyldt med slud – og en oplagt “tøm køleskabet”-ret, da man i princippet kan smide de grøntsager i, man nu har liggende.

Jeg her fundet opskriften på minestrone hos Hendes Verden.

4 kommentarer

 • Jeg ELSKER simpelthen minestrone og det bedste er næsten, som du også skriver, at man netop altid laver så stor en portion at man ikke behøver at lave mad de næste par dage! Nu ved jeg ikke, om du er af vietnamesisk afstamning, men du skulle vel ikke have en god opskrift på pho, nu vi er ved gode supper?

  / Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, jeg er vietnameser og ELSKER pho! Har endnu ikke kastet mig ud i at lave det selv, for jeg vil ikke nå min mors version til sokkeholderne – men har alle intentioner om at prøve det snart 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Den opskrift skal jeg helt sikkert prøve meget meget snart, det er SÅ lækkert med suppe her om vinteren 🙂
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, suppe og vinter går hånd i hånd 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF