Da jeg blev rodet i håret

TGIF

PhotobucketJellybeans fra Only, fugtighedsmaske “Drink Up Intensive” fra Origins, dybderensende maske “Clarifying Mask” fra Murad, The Lip Scrub “Crème Brûlée” fra Sara Happ, blå plastikæske fra Søstrene Grene, armbånd fra Nørgaard på Strøget, hårcuffs fra Nelly Trend og høretelefoner fra AIAIAI

Weekend! Som jeg faktisk allerede tog lidt forskud på i går, da jeg var med en kollega til gallapremiere på Paradise Hotel og derefter tog i Kødbyen for at få et par drinks. Det har så også resulteret i, at jeg lige har fået mig en lur efter arbejde 😉 Derfor står fredag på ren afslapning og selvforkælelse. Jeg vil lave minestrone, høre Lana Del Rey på pladespilleren, lægge ansigtsmasker, læse de modemagasiner, der lige er landet i mit dueslag, og glæde mig til, at jeg kun skal sove alene to nætter, før hr. kæreste kommer hjem fra Kina. Ham har jeg savnet. Sgu.

Go’ fredag til alle 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg blev rodet i håret