Sweatshirts med print

M.I.A.

PhotobucketÅh, I skal vide, kære læsere, at hvis der var 25 timer i døgnet, så ville jeg bruge den sidste på at blogge! Selv efter næsten fem år – jep, bloggen fylder fem i oktober 😉 – så kribler det stadig i mine fingre for at skrive indlæg hver dag, men lige nu er alt mit fokus på vores nye lejlighed.

Weekenden startede med, at vi fik nøglerne og så var det i gang med at male. Min søde kæreste overraskede mig dog med champagne og blinis, for hvis der er noget, der skal fejres, så er det da dette øjeblik 🙂 Og så sørgede han for perfekte snacks til mig: Lakridspiber og Cola Zero. Lige nu er jeg så træt og øm i kroppen af at male, men jeg er også glad!

Vil prøve at kigge herind, så ofte jeg kan, og jeg håber, I hænger ved, for jeg skal nok komme tilbage, når alt flytterodet er overstået.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sweatshirts med print