Luksus vs. budget: Draperede nederdele

Dagens outfit: Dark winter

PhotobucketPhotobucketPhotobucketBlazer fra Vero Moda Very, tee fra A.O.c.m.s., halskæder fra Prag og H&M, jeans fra 5 Units, støvler fra Selected Femme og taske fra 3.1 Phillip Lim

Således har jeg set ud i dag, hvor jeg startede med at trodse sne og kulde for at spise morgenmad i Jane Kønigs fine butik i Gothersgade – behøver jeg at sige, at der nu er tilføjet MANGE ting til min ønskeliste? Kan virkelig anbefale jer at kigge forbi forretningen eller webshoppen 🙂

Dagen sluttede knap så godt, for da jeg cykler hjem fra arbejde, så løber en turist ud foran mig på cykelstien – jeg bliver nødt til at bremse op for ikke at køre ind i hende, hvilket resulterer i, at mit baghjul selvfølgelig skrider i sneen, og før jeg ved af det, ligger jeg og spræller i rendestenen! Jeg bliver selvfølgelig mega forskrækket og er helt rundt på gulvet – heldigvis havde jeg lige præcis denne dag været så fornuftig at tage cykelhjelm på (jeg er nemlig ikke så god til at bruge den, må jeg indrømme!). Så jeg slap med en skæv cykelkurv, en knækket skærm og en meget øm arm… Og nu er det ikke for at lyde bitter, men turister burde altså få sig et trafikkursus, før de bliver sluppet løs i Københavns gader!

6 kommentarer

 • Flot outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Turister burde SÅ meget få et kursus trafikkursus i København! De er jo livsfarlige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MajaVJ

  Åh sikke et chok – godt du havde hjelmen på!!
  Og ja de er satme farlige de turister der ikke er vant til cykler i gaden:-/
  Håber din arm hurtigt får der bedre:-)

  Og ja Kønigs smykker er så flotte, har været vild med dem
  Siden du viste dine eige derfra – så smutter ligeforbi webshopprn og finder ønsker til ønskelisten:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min arm har det heldigvis meget bedre – men nu gør min hofte pludselig ondt?!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Draperede nederdele