5.december: That red dress

Dark Dior

Jeg har jo længe savlet over Diors neglelak med det helt vidunderlige navn “Black Sequins”, og nu har jeg endelig fået fingre i den!

I det grumme vintermørke ser den helt sort ud, men kommer neglene under en smule lys, så glimter det diskrete sølvglimmer. I love it! Jeg ved godt, at Chanel ofte løber med prisen for den labreste neglelak, men jeg synes nu også, at Dior skal have en smule credit! Den er nem at lægge og holder godt.

Og så blev det også til en øjenskyggepalette fra Dior med navnet “Twilight” (ja, jeg er blevet helt bidt (!) af Twilight…). Vi er jo fuldt inde i juleparty-sæsonen, og jeg har tænkt mig at variere mørke læber-looket med ligeså festlige smokey eyes (altså, ikke på én gang, men hver for sig!).

2 kommentarer

  • Emma

    Waauw.. Det er nogle flotte farver i den øjenskygge! Hvad kostede den? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej, den koster 385 kr./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5.december: That red dress