Genial boligblog

Perfekt hud: Makeup

PhotobucketSå er vi kommet til tredje og sidste indlæg i min lille serie om at få perfekt hud. Igen vil jeg understrege, at det er meget individuelt, hvad der fungerer for os alle – fx lagde jeg denne makeup på min søster, der har uren og fedtet hud, og det gik altså slet ikke!

Men her ser I, hvad der virker for mig – det virker umiddelbart som ret mange produkter, men det er alle de små elementer, der gør forskellen, synes jeg. For at være helt ærlig, så behøver man nok ikke to primers eller to concealere, men jeg har jo også et overpassioneret (nogle vil sige sygt!) forhold til makeup 😉

Når først har fået rutinen, tager det ikke mere end 10 minutter at lægge – hvis ikke andet er nævnt bruger jeg bare rene fingre til at påføre produktet.

Jeg starter med et lille mirakel på tube: Fortified Skin Enhancer SPF 35 i farven Neutralize fra MAC (fås hos Magasin). Jeg er seriøst afhængig af det stads! Det er en primer, der gør huden jævn og blød, mens den gule nuance neutraliserer rødmen i huden. Pure love! 🙂

I t-zonen smører jeg en smule Skin Perfecting Primer Matte fra Murad. Jeg bliver en smule fedtet i t-zonen, og det afhjælper denne. Den kan forresten fås hos HQHair.

Næste skridt er BB Cream SPF 20 fra Embryolisse. Hvis man gerne have en BB Cream med en lidt mattere finish, kan jeg varmt anbefale denne. GOSH laver også en rigtig go’, men den er mere dewy 🙂 Den sørger for at jævne min hudtone ud, og så giver den huden sådan et meget fugtmættet “plump” look. Køb den hos YouHeShe.

Næste skridt er at dække bumser, ar og lidt karsprængninger, og her bruger jeg en ultra dækkende foundation stick fra Vichys Dermablend serie (fås hos eChemist). Den er seriøst dækkende, men stadig naturlig. Jeg påfører den med en 242-pensel fra MAC (fås hos Magasin), og kombien af disse to er seriøst tæt på Photoshop uden computer 😉

Og… Så kommer der sørme en til concealer. Denne er dog lysreflekterende, og jeg bruger den der, hvor jeg synes skyggerne er lidt for prominente i mit ansigt: I mundvigene, i de irriterende fuger, som jeg er begyndt at få fra næsen og ned til mundvigene og så under øjenene. Tricket ved de lysreflekterende concealere er, at de ikke nødvendigvis dækker godt, men at de fjerner skygger ved at reflektere lyset væk 😉 En go’ og billig lysreflekterende er Rimmels Wake Me Up, som kan fås hos Matas.

Jeg bruger en smule bronzer til at forme mit ansigt, og den mest suveræne er fra Chanel – Soleil Tan De Chanel – som er en cremebronzer, der er åh-så lækker (fås hos The Garden Pharmacy)! Generelt holder jeg mig til cremeprodukter, hvis jeg vil have det der dewy look 😉 Jeg påfører bronzeren med en stipling brush fra Real Techniques, der kan fås hos Love Makeup.

Dernæst tilfører jeg lidt farve – igen holder jeg mig til cremeprodukter. Min favorit pt. er fra Face Stockholm i farven “Tokyo”, men MAC, Bobbi Brown og YSL laver alle fine cremeblushes.

Hele herligheden bliver toppet med highlighter. Jeg ææælsker det stads, for det giver virkelig en friskhed og glød til ansigtet. Min favorit er Skin Glow fra Topshop, men det ser ud til, at den er udgået, for jeg kan desværre ikke finde det på sitet 🙁

Og med det blev vi færdige med min lille serie om perfekt hud. Jeg håber, I kunne bruge det til noget 🙂

4 kommentarer

 • Den serie har hjulpet mig ekstremt meget da jeg har tør og sart hud også. Har ihvertfald fundet en del der er skrevet på ønskelisten til den kommende fødselsdag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Vil meget gerne vide, hvad din søster bruger? 🙂 Jeg har selv teenagehud i en alder af 25.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hun leder desværre stadig efter den hellige gral – det er ikke nemt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genial boligblog