Smukke bluser fra Rützou AW13

Dagens outfit: Pretty prints

 photo outfit_240713_1.jpg photo outfit_240713_2.jpgPlaysuit fra Zara, bælte fra Pieces, taske fra Balenciaga, sandaler fra Billi Bi, ringe fra Accessorize og Topshop. Neglestickers “Tie-Dye Rocks” fra L’oréal Paris

Playsuits er helt perfekte til den varme, vi bliver trakteret med for tiden – og denne med fint krystalprint er en favorit. Jeg elsker, at den kan få et nyt udtryk bare ved at skifte bæltet: Pastelpink, neongul, zebra, glitter – og så fik det fine krystalprint selskab af et lidt mere vildt print; nemlig disse crazy neglestickers fra L’oréal Paris, som jeg fik at skønhedsredaktøren på job. Hun mente godt, jeg kunne pull it off 😉

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke bluser fra Rützou AW13