5 favoritter i juni 2013

(Roskilde)Dagens outfit: Perfekt feriestart

outfit_060713_1 photo outfit_060713_2.jpg photo outfit_060713_3.jpg photo outfit_060713_4.jpgTee med pailletter fra H&M, meleret top fra Vero Moda, nederdel fra H&M, net fra Friis & Co. (gave), solbriller fra H&M x Lanvin, bæltetaske fra Becksöndergaard (gave) og sneakers fra New Balance

I går havde jeg simpelthen den perfekte feriestart med en dag på Roskilde Festival, hvor jeg skulle spotte brillemode for Louis Nielsen – men mere om det i et andet indlæg 😉 Dette indlæg skal nemlig handle om mit outfit, som Katharina var så sød at tage et billede af, da vi kom forbi Orange Scene. Vejret var perfekt, og jeg hyggede mig med de andre bloggere bl.a. Mie, Marie og føromtalte Katharina. Jeg har virkelig respekt for jer, der kan ligge en uge på dyreskuepladsen, for jeg var nu meget glad for, at jeg kunne tage toget hjem og ligge i min egen seng 😉 Men en enkelt dag med musik, mad, mode og magisk selskab er nu ikke at kimse ad 😉

2 kommentarer

 • rødhætten

  åh fin som altid!
  jeg er virkelig helt vild med alle dine farver og ISÆR dine nederdele :p
  hvor lang tid er det siden du har købt denne her ? er den evt online? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Denne er købt for en uges tid siden – den er desværre ikke online 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i juni 2013