Bell Bottom

Hurtig pasta med avocado

 photo pasta_avocado_1.jpg photo pasta_avocado_2.jpgForleden skulle jeg lave aftensmad kun til mig, og derfor endte jeg med at lave noget med avocado – det kan hr. kæreste nemlig ikke lide, så det er kun noget, der kommer på bordet, når jeg er alene hjemme 😉

Jeg googlede lidt rundt og fandt en supernem opskrift på pasta med avocado, og den måtte jeg simpelthen prøve. Det bliver ikke nemmere: Du blender en avocado med lidt basilikum, hvidløg, en smule citronsaft, olivenolie, salt og peber, og så vender du avocadoen med kogt pasta.

Jeg serverede min pasta med lidt cherrytomater og toppede med et pocheret æg, da jeg gerne ville have lidt mættende proteiner 😉 Avocadoen giver en virkelig fed, cremet “sauce” helt uden brug af ost og fløde, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver denne ret! Næste gang tror jeg, at jeg vil vende nogle små bøffelmælksmozarellakugler i, og hvis der skal lidt kød i, tror jeg, at jeg smider lidt chorizo i. Mums!

4 kommentarer

  • mmm hvor ser det altså lækkert ud! bliver helt sulten.

    //N.K.L
    http://www.nkl-fashion.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Saba

    Hvor ser det godt ud..
    Hvordan laver man pocheret æg? Prøvede engang og det gik helt galt..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Der er mange måder at gøre det på, men sådan gør jeg: Sæt en gryde med vand over, og tilsæt salt og et skvæt eddike. Vandet skal være på kogepunktet, men det må ikke bulderkoge. Slå et æg ud i en lille skål. Lad kanten af skålen lige røre det kogende vands overflade, og lad ægget “rutsje” forsigtigt ned i vandet. Lad ægget danne “hinde” nede i det næsten kogende vand, og løsn forsigtigt ægget fra bunden af gryden med en ske – ellers hænger det ved. Lad det pochere, indtil hviden er fast, men blommen stadig blød. Fisk op med en hulske – og voila!, så er der pocheret æg 😉
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bell Bottom